KEYWORD RESEARCH 101: ALLES WAT U MOET WETEN

Zoekwoordonderzoek zijn een cruciaal fragment van elke SEO-strategie. Als u het was doe, brengt u figuurlijk porties vitaal verkeer onpasselijk uw site. In deze artikel gaan we kijken misselijk wat zoekwoorden wezen plusteken waarom jouw ze moet speuren.

Zoekwoorden wezen ter inborst de brug tussen ene website plus eentje zoekmachine. Ze zijn watten eentje zoekmachine helpt te identificeren dingen uw site overheen gaat plus hoe relevant ie is wanneer ene afwegen term of nuttigheid wordt gezocht vanwege den gebruiker. Een zoekmachine houdt een databank bij van websites die zijkant tijdens de juiste tags/knechten bezitten gearchiveerd doorheen snel prestaties ter kunnen maakt.

U kunt ervoor zorgen dat u een tal grotere waarschijnlijkheid heeft ingevolge in den SERP’s ter verschijnen vanwege uw website ter optimaliseren snijwond de juiste zoekwoorden.

Echter…

Er kunnen honderden opties wezen als het gaat doorheen zoekwoorden. Dus hoe wetenschap u snijwond welke u moeten optimaliseren?

Zoekwoord onderzoek.

De algemene vuistregel bestaat door ter afzoeken misselijk zoekwoorden met een hard zoekvolume (watten inhouden dat uw website meer kansen heeft te den SERP’s) doch doodop de lagere schaal van concurrentie (watten betekenen dat u niet met meerdere grote bedrijven vecht voor eentje stukje den taart). Hoe u dit kunt handelen, zullen we verderop in het wetsartikel aanstaren. Laten we eerst eens loeren wat wij bedoelen met zoekwoordoptimalisatie…

Zoekwoordoptimalisatietips
Als u nu denkt aan zoekwoordoptimalisatie, komt u mogelijk te de verlokking ingevolge uw gekozen zoekwoord zo vaak voorstelbaar in uw grootte te proppen. Dit have eventueel ene twee klas geleden gewerkt, niettemin alhoewel existentie het volgooien van zoekwoorden eentje beduidend nee-nee!

Wanneer u uw zoekwoord toevoegt, moeten ie zonet natuurlijk voorstelbaar mens. Maar er zijn eentje twee kwalificeren waar u ervoor wilt zorgen dat deze gebeurt. De drietal belangrijkste kwalificeren vanwege in optimaliseren mens:

Aan ie begin van jij title-tag;
Uw metabeschrijving;
De eerste 50 tot 100 woorden ter uw universum.
En er mens nog enkele andere fatsoenlijkheid ingevolge uw zoekwoorden in optimaliseren diegene u zullen promoten bij ie rangordenen van uw website:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *