HOE KLANTENBETROKKENHEID TE VERSTERKEN MET VIDEOMARKETING

Eenvoudig gedefinieerd, klantbetrokkenheid is wanneer ene klant interactie have inclusief eentje merknaam ter sociale drukpers, mobiele toestellen of zelfs directe communicatie. Wat vormen klantbetrokkenheid zonet doorslaggevend plus noodzakelijk indien ie gaat onderbrak den marketing van het bedrijf van een klant? In aansluiting blijven met uw klanten is van cruciaal belang plus schenken u inzicht te doodop wie uw merk zich richt plusteken het existentie ene fantastisch hulpmiddel doorheen uw conversiepercentages te verhogen.

Wat is eentje goede manier om eentje ​​goede klantbetrokkenheid in bezitten? Allereerst moeten je ervoor zorgen dat zijkant uitkijken.

De aandachtsspanne neemt over naarmate den tijdstip verstrijkt. Hoewel sociale pers hier eentje van den boosdoeners inkeping mens, kunnen wij Instagram of Facebook noch integraal den schuld schenken. Wat we kunnen ageren is accepteren dat de aandachtsspanne kleiner wordt en ene wijze vind vanwege onzerzijds aan te passen aan den afwisseling.

Video’s zijn om vele oorzaken geweldig te het trekken van aandacht. Allereerst wordt onze kijkers aangetrokken door gebaar, dus video’s voorttrekken van nature de voetlicht van mensen. Volgens onderzoek intrigeren videoadvertenties mensen meer dan ene statische advertentie. Mensen bezitten 27 keer meer mogelijkheid wegens doodop ene videoadvertentie te drukken dan doodmoe ene statische.

Ten helft, video’s wezen geweldig wegens ogen in inbinden. Ze voorttrekken dus noch enkel de aandacht, niettemin beminnen dit zowel vast. Video’s wordt 1200% meer gedeeld dan schriftuur en afbeeldingen gemeenschappelijk.

Meestal bezitten we ene hele bladzijde gelezen plus zijn we helemaal kwijt wat wij net bezitten gelezen. Uiteindelijk gaan we achterspeler voort het weer te gelezen. Dit wordt regressie verwoord plusteken gebeurt meestal wanneer we pennen tekst lezen. Studies tonen aan dat ogen 95% van ene mededeling in een video kunnen bedanken, vergeleken inclusief 10% bij ie lezen van pennen kopij.

Video’s zorgen ervoor dat mensen kant wensen delen doodmoe sociale pers, doordat zijkant in hoge mate verdeelbaar zijn plus tal informatie bevat min den bulk. Bovendien verwerk onze hersenen plaatjes tal sneller dan manuscript. Ongeveer 90% van den informatie diegene onwel jij hersenen worden opsturen, is visueel.

Hier mens 5 fatsoen waarop videomarketing u vermag helpen den klantbetrokkenheid te vergroten:

 

1. Houdt uw publiek bezig
Of jou ie reeds wilt toegeven of niet, video existentie een onderhoudend medium onderbrak info honingdrank over te brengen. We hadden ie over hoe onze hersenen wordt aangetrokken om voortbeweging dan wegens statische beelden.

Het zijn makkelijker om een ​​video ter opvolgen dan doorheen eentje ​​intact boek over ene subject in gelezen. Wanneer uw gehoor worden vermaakt, betekenen dit dat er sprake existentie van klantbetrokkenheid.

Een wasgoed berustend is dit annoncering van Melbourne’s Transportation System, Metro. Ze wilden het bewustzijn overheen treinveiligheid opvoeren plusteken deze video wasgoed vermakelijk, hield den voetlicht vast plus wasgoed ook pakkend:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *